mariafoto

Alla inlägg under januari 2011

Av Maria Selberg - 14 januari 2011 07:48

Har en tanke att ha en omröstning här på bloggen varje fredag på lite foton, både nya och gamla. För att sen ta ut Månadens bild. Kanske det blir en kalender så småningom. Så snälla, Rösta!

  Måndag


   tisdag


  Onsdag


  Torsdag


  

FredagOmröstningen Vilken är veckans bild v2? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen läsarundersökning!

ANNONS
Av Maria Selberg - 13 januari 2011 13:37

    

ANNONS
Av Maria Selberg - 13 januari 2011 13:35

                

Av Maria Selberg - 13 januari 2011 08:17

Halva veckan har gått. Man brukar ju normalt tycka att det ska kännas rätt bra då?! Jag däremot känner mig jätte hängig, förkylningen har attackerat mig med full kraft från noll. Huvudvärk, hosta och snuva. Bara det inte blir halsfluss av det, för man har varken tid eller lust att ligga hemma. Tur att inget är inplanerat i helgen så man kan vila sig igenom den. Men jag är lite deppad. Jag hade ju precis lyckats få igång promenaderna varje dag. Igår blev det inget av det, utan tog en sväng in i garaget för en snabbstädning. Bilen höll ju nästan på att se ut som en igloo av all is. Den behövde tinas upp. Nu är då den som vanligt iallafall och garaget är renare än det har varit på länge...


Så något gott har iallafall förkylningen fört med sig..


sköt om er och kramar

Av Maria Selberg - 12 januari 2011 15:00

En Jägare som för första gången i sitt liv skulle ut och jaga älg, han far och köper ett gevär och går ut i skogen, efter ett tag ser han en stor fin älg, han börjar att sikta och skjuter mot älgen, när röken har lagt sig så är älgen borta, någon knackar jägaren på ryggen, när han vänder sig om står älgen där. älgen säger:

- Du får två val, antingen drar du ner byxorna och ställer dig på alla fyra eller så dödar jag dig!
Jägaren vill inte dö så han drar ner brallorna och låter älgen göra sitt, när älgen är klar försvinner han. Ont i röven som bara den far jägaren tillbaka och köper ett maskingevär och går ut i skogen igen,där han får syn på älgen igen, han siktar länge innan han tömmer hela magasinet mot älgen och tänker men nu fick jag älgfan, men så knackar någon honom på ryggen, han vänder sig om och där står älgen och säger:

- Du vet vad som gäller.
Jägaren drar ner byxorna och älgen gör sitt och försvinner sen när han är klar. Denna gång kryper jägaren tillbaka till stan med en otrolig smärta i röven, han köper nu ett raketgevär med målsökande missil och tänker att nu ska den där jävla älgen dö, han går ut i skogen och hittar älgen sittandes i en skogsglänta, han tar upp raketgeväret och låser fast sitt mål och skjuter, det flyger mossa och barr överallt, sen när allt har lagt sig så knackar någon på hans rygg och där står älgen igen och säger:
- Du är inte här för jaktens skull va??

Av Maria Selberg - 12 januari 2011 14:00

Gå gärna in på hemsidan för att se dom i bättre format

                                         

Av Maria Selberg - 12 januari 2011 14:00

Gå till Hemsidan för att se bilderna i bättre format

                            

Av Maria Selberg - 12 januari 2011 12:13

Länk till hemsidan                          

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2011 >>>

fotogalleri

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Följ bloggen

Följ mariafoto med Blogkeen
Följ mariafoto med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se